Kino4ua.com
R

Борат 2

Рік:
Ор. назва:
Borat Subsequent Moviefilm
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Джейсон Уолінер
Тривалість:
01:36:00
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Дія фільму «Борат 2» розгортається після подій, показаних в першій частині. Знаменитий казахський репортер, люблячий ставити своїх запрошених гостей в незручне становище ексцентричними витівками і неординарними заявами, здобуває світову славу. Через це йому дуже складно брати інтерв'ю у знаменитостей, оскільки ті заздалегідь налаштовуються на комедійне шоу.

Борат хоче продовжити свій шлях незалежного журналіста, але оточуючі не дають йому зосередитися на роботі, відволікаючи проханнями дати автограф або разом сфотографуватися. Як же тут можна знайти відповідний сюжет для майбутньої сенсації?

Розмірковуючи про свою кар'єру, репортер з фільму «Борат 2» вирішує навчитися мистецтву маскування, щоб сховатися від очей настирливих папарацці. Переодягнувшись, він відправляється в США, де має намір зустрітися з найбільш впливовими політиками, зірками кіно і знаменитими музикантами. Ніхто з них не повинен знати, з ким насправді вони ведуть спілкування.

На цей раз в подорож Борат відправляється не на самоті. Компанію йому складає дочка, яка вважає батька справжнім героєм. ©Kino4ua Борат 2 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?