Kino4ua.com
NC-17

Я плюю на ваші могили 3

Рік:
Ор. назва:
I Spit on Your Grave 3
Країна:
США
Режисер:
Р.Д. Браунштейн
Тривалість:
01:31:31
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
На екрани вийшло довгоочікуване продовження гостросюжетної кінострічки, що розповідає про те, як невинні жінки піддавалися насильству, дивом виживали і потім приймалися мстити своїм мучителям з особливою жорстокістю. Фільм «Я плюю на ваші могили 3» переносить нас у великий мегаполіс і знайомить з героїнею першої частини Сарою. Дівчина, яка пережила жахливу трагедію, всіляко намагається забути те, що з нею сталося в літньому будиночку. Вона більше не пише, Сара влаштувалася на постійну роботу в службу психологічної підтримки і тепер допомагає людям, що потрапили у важку ситуацію. Більш того, дівчина почала відвідувати спеціальні курси, призначені для людей, які зазнали фізичного насильства. Там вона познайомилася з розкутою і відв'язною Марлой, яка має власну думку на рахунок справедливості, вважаючи, що її потрібно заслужити. Розмови і дії нової знайомої втягують Сару в чергову хвилю насильства, про яку вона так наполегливо намагалася забути. Ось тільки зараз героїня вже не забита жертва, яка боїться кожного шереху, а справжня соціопатка, яка поступово стає небезпечною для суспільства ... Вона навіть не підозрює, що підкоряючись бажанням Марли, виходить на небезпечний шлях, що веде до тотального руйнування особистості. ©Kino4ua Я плюю на ваші могили 3 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?