Kino4ua.com
NC-17

Я плюю на ваші могили

Рік:
Ор. назва:
I Spit on Your Grave
Країна:
США
Режисер:
Стівен Р. Монро
Тривалість:
01:48:21
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Міська жителька Дженніфер на літо орендує заміський будинок, щоб зосередитися на написанні свого другого роману. Господар будиночка забезпечив дівчину малюнком зі схемою проїзду, але по дорозі вона все-таки збилася з дороги і вирішила заїхати на місцеву бензозаправку, щоб уточнити маршрут. Тут її зустрів сексуально заклопотаний заправник Джонні, який швидко отримав від Дженніфер відсіч, в результаті чого був осміяний своїми приятелями. Опинившись в будинку, героїня фільму ненавмисно зронила свій мобільний телефон в унітаз, втративши зв'язок з цивілізацією. Незабаром, щоб полагодити унітаз, до Дженніфер приходить Майкл. Пізніше з'ясуються, що він дружить з хлопцями, які працюють на заправці. Він розповідає їм, де оселилася дівчина і троє відморозків вирішують позбавитися. Пробравшись в будинок, вони довго знущаються з Дженніфер, проявляючи свої садистські нахили, але в кінці кінців жертві все-таки вдається втекти в ліс. У лісовій гущавині письменниця зустрічає тутешнього шерифа і його друга. Шериф погоджується перевірити будинок, в якому живе дівчина, але коли вони приходять туди, то за виявленими доказами він робить висновок, що Дженніфер перебувала в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, що викликав галюцинації. По рації шериф викликає підмогу, але замість поліцейських в будинок повертаються мучителі дівчини. Стає зрозуміло, що вони діють заодно, і допомоги чекати нізвідки. Зробивши групове згвалтування, вони збираються вбити Дженніфер. Але та, стрибнувши з моста в річку, виживає. Тепер її кривдників очікує помста ... ©Kino4ua Я плюю на ваші могили 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?