Kino4ua.com
R

Після 2 / Після сварки

Рік:
Ор. назва:
After We Collided
Країна:
США
Режисер:
Роджер Камбл
Тривалість:
01:45:09
Переклад:
Українська мова iTunes | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - КОЛОБОК
На жаль, любов Тесси і Хардіна зіткнулася з перешкодами, здатними розлучити коханих. Вони відчувають потяг, але взаємини завдають їм біль. Іноді різниця між ними настільки велика, що часто стає причиною виникнення непорозумінь і скандалів. В остаточному підсумку дівчина вирішує зробити паузу і зайнятися кар'єрою, щоб привести думки в порядок. Героїня фільму не очікувала, що в її житті з'явиться хлопець, який готовий заради неї на багато що. Тим часом Хардін не збирається здаватися і так легко відпускати кохану дівчину. Він готовий мінятися, але Тесса не впевнена, що його словам можна довіряти, адже вона не раз уже помилялася. ©Kino4ua Після 2 / Після сварки 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?