Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Тропічний ліс: Історія долини папороті

Рік:
Ор. назва:
FernGully: The Last Rainforest
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Біл Кроєр
Тривалість:
01:15:52
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Яскравий казковий ліс наповнений міфічними мешканцями і одна стара фея вчить молоду, як боротися з великим злом на ім'я Хексус, а трохи пізніше, звідкись, з'являється замучений дослідами кажан і чорний дим над кронами дерев ... З цього починається чудова і повчальна історія "Долини папороті" (FernGully: The Last Rainforest). Колись давно зле створіння Хексус, вибрався з глибин Землі, який був заточений в багатовікове дерево, але незабаром він звільняється за допомогою людей, які нещадно вирубують рослинність. Так і закінчується безтурботне життя жителів цього містичного місця, тепер їм належить боротися з дроворубами і їх бульдозерами, а також заточити найлютішого ворога всього прекрасного, назад в свою темницю. Чи зможуть маленькі добрі створіння впоратися з навислої загрозою і чи допоможе їм хтось в цій непростій справі? Дивіться чудову історію для всієї родини, вона про боротьбу самовідданих істот зі знищенням лісового покриву планети, вченими, що ставлять досліди над тваринами і тим злом, яке призвело до всього цього людство. ©Kino4ua Тропічний ліс: Історія долини папороті 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?