Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Капітан Гак / Капітан Крюк

Рік:
Ор. назва:
Hook
Країна:
США
Режисер:
Стівен Спілберг
Тривалість:
02:22:10
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Капітан Крюк – пригодницька стрічка, яка чудово підійде для сімейного перегляду. У центрі сюжету Пітер Пен, але не той хлопчик, який живе у дивовижному світі, вміє літати і ніколи не дорослішає, а вже серйозний чоловік – з дітьми, обов’язками і серйозними поглядами на життя. Навіть ім’я у нього інше. Та це не означає, що про нього забули давні знайомі. Капітан, у якого замість однієї руки вставлений металевий гак (тому його й звуть Капітан Крюк), видає виклик своєму давньому ворогові. І робить він це у дуже неприємний для Пітера Пена спосіб – краде його дітей. А вони найцінніше, що є у житті чоловіка. Звісно ж, головний герой одразу кидається їх рятувати, але це не так просто. Йому доведеться знову опинитись у чарівній країні, населеній дивовижними істотами. А найголовніше – йому необхідно навчитись літати, як це було у дитинстві… ©Kino4ua Капітан Гак / Капітан Крюк 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?