Kino4ua.com
HD 720p
R

Безсмертні

Рік:
Ор. назва:
Tumbledown
Країна:
США, Канада
Режисер:
Шон Меушоу
Тривалість:
01:45:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Безсмертні спогади про коханого чоловіка Ханна повинна зафіксувати на папері у вигляді його біографії. Але до цієї ідеї їй ще потрібно морально дозріти. З того часу, коли її коханий помер, життя жінки стало зовсім іншим. Вона довго оговтувалась після його втрати, та час загоює навіть такі глибокі рани. Жінка проживає у провінційному містечку, де все завжди стабільно і спокійно. Але одного разу сюди приїжджає письменник з Нью-Йорку, який хоче розслідувати обставини смерті чоловіка Ханни. Той був відомим фолк-музикантом, тому його особистість цікава багатьом людям. Але героїня не хотіла, щоб хтось чіпав спогади, про те, що їй і досі болить. Через це спілкування з Ендрю спершу не складалось, але трохи згодом саме до нього вона вирішила звернутись, коли захотіла створити біографічну книгу про чоловіка і розповісти усьому світові, якою він був людиною… ©Kino4ua Безсмертні 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?