Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Мертвий для мене (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dead to Me
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Кет Койро, Гіта Патель, Мінкі Спіро
Тривалість:
00:33:00
Переклад:
Українська мова В одне рило | Одноголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDRezka Studio, IdeaFilm, Дубляж
У центрі уваги сюжету виявляється головна героїня Джен. Вона не так давно втратила коханого чоловіка, через що сумує. Вдова знаходить в собі сили язувати з різних приводів, особливо коли поруч опиняється Джуді, вічна оптимістка і дівчина, що не бачить ніяких проблем і перешкод перед щасливим життям. Головні персонажі в чомусь схожі, адже вони разом пережили жахливу втрату, через яку їх життя більше ніколи не стануть колишніми. Різні характери чомусь починають зближувати головних героїнь. Здається, що вони бачать один в одному тільки краще. Джуді намагається всіляко вберегти Джен від сумної правди життя, яка може змінити її реальність раз і назавжди. ©Kino4ua Мертвий для мене (1, 2, 3 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?