Kino4ua.com
R

Шпигун, вийди геть!

Рік:
Ор. назва:
Tinker Tailor Soldier Spy
Країна:
Франція, Великобританія, Німеччина, США
Режисер:
Томас Альфредсон
Тривалість:
02:07:20
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Шпигун, вийди геть – гостросюжетний детектив, у центрі сюжету якого знаходиться відставний агент МІ-6 Джордж Смайлі. Подій розгортаються в Англії. Представникам британської розвідки давно відомо, що серед їх агентів є зрадний, так званий «кріт». Це людина з Росії, але вистежити її не вдається. Усі ті, хто заявляв, що дещо знає, невдовзі після цього були відсторонені від справ, тому дістати «крота» ніяк не вдається. Коли стає зрозуміло, що справа дуже серйозна, керівництво вирішує звернутись по допомогу до Смайлі. Він вважається найдосвідченішим і найпрофесійнішим агентом, який здатен впоратись з такою складною справою. Але в певний момент події починають розгоратись таким чином, що навіть сам головний герой стає підозрюваним. Хоча насправді той зрадник вже давно вибився у верхівку влади і відсиджується там… ©Kino4ua Шпигун, вийди геть! 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?