Kino4ua.com
R

Капітал у XXI столітті

Рік:
Ор. назва:
Capital in the Twenty-First Century
Країна:
Франція, Нова Зеландія
Режисер:
Джастін Пембертон
Тривалість:
01:43:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Капітал у XXI столітті – документальний фільм, основою якого стала однойменна книга-бестселер Тома Пікетті. Автори розповідають у своєму творінні про економіку, починаючи з часів Французької революції і до сучасності. Аналіз унікальної бази даних з 20 різних країн світу дозволяє побачити загальну картину економічної ситуації, оцінити її стан і зробити певні висновки, чим і займаються автори. У них є також власне бачення існуючих проблем, і воно базується на отриманій інформації. А глядацьку аудиторію очікує несподівана розповідь про те, що соціальний прогрес далеко не завжди є результатом накопичення капіталу у окремій країні або у світі загалом, як традиційно вважалось раніше. Зміни у світі відбуваються постійно, і вони бувають дуже стрімкими, а це лише сприяє зростанню соціальної нерівності між людьми. Можливо, експерти підкажуть, як протидіяти нерівності у процесі розподілу капіталу. ©Kino4ua Капітал у XXI столітті 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?