Kino4ua.com
R

Полуничка

Рік:
Ор. назва:
Curiosa
Країна:
Франція
Режисер:
Лу Жене
Тривалість:
01:47:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - 1080
Полуничка – мелодраматична стрічка, на створення якої режисера надихнули любовні листи, написані письменником-модерністом П’єром Луї і його дружини. Саме про них йде мова у фільмі. Події відбуваються у 1895 році в Парижі. П’єр Луї і Анрі де Реньє – кращі друзі. Вони обоє поети, творчі люди, близькі один одному по духу, але… Вони закохані в одну дівчину – доньку свого вчителя. Красуня Марія має почуття до обох, але одного вона все ж кохає сильніше. Та вибираючи між любов’ю і перспективами на майбутнє, вона віддає перевагу другому варіанту, тобто Анрі. П’єр розчарований, пригнічений і розгніваний. Емоції його переповнюють. Він вирішує поїхати в Алжир, і вже там зустрічає прекрасну Зору, яка, так само як і він, захоплюється еротичною фотографією. Через рік до Франції вони повертаються вже разом, але тут на чоловіка чекає його колишня кохана… ©Kino4ua Полуничка 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?