Kino4ua.com
PG-13

Любов і монстри

Рік:
Ор. назва:
Love and Monsters
Країна:
Канада, США
Режисер:
Майкл Метьюз
Тривалість:
01:49:45
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Любов і монстри – ось що є в житті головного героя. А якщо точніше, то поки що є лише монстри, які захопили світ. Ще сім років назад, коли вони вперше прийшли на планету, людство зазнало нищівної поразки у боротьбі з ними. Батьки Джоеля загинули, а він залишився сам. З того часу він, які і все інші люди, які чудом вижили, переховується під землею. Лише там можна відчувати себе у безпеці. Та життя у підземних «домівках» важко назвати приємним, адже без сонячного світла людині важко. Одного разу хлопець перехоплює радіосигнал, який подає Еймі. У цю дівчину він був закоханий ще в часи навчання у старшій школі, а тепер вона благає про допомогу. Почуття прокидаються і хлопець вирішує йти до неї. Відстань – 80 миль, але його вже ніщо не зупинить, навіть небезпека, яка чатує на кожному кроці на поверхні. Попереду у нього довгий, цікавий і небезпечний шлях. ©Kino4ua Любов і монстри 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Чорний
    Чорний
    30 жовтня 2020 23:23
    + +5 -
    Фільм заслуговує на продовження)
    Принаймні, мені бракує кінцівки)
  2. tarasik
    tarasik
    30 жовтня 2020 13:38
    + +2 -
    Добре та цікаве кіно :)