Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Моя супер-колишня

Рік:
Ор. назва:
My Super Ex-Girlfriend
Країна:
США
Режисер:
Айвен Райтман
Тривалість:
01:36:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Моя супер-колишня – історія про те, що піти від жінки не завжди легко, а іноді ще й небезпечно. Про це Метт Сондерс навіть не здогадувався, коли знайомився з Джені Джонсон. Неймовірно гарна, розумна, сексуальна молода жінка здавалась йому просто ідеалом. Це була та сама, про яку він так давно мріяв. Але, як виявилось, це було лише перше враження, і воно хибне. Пішовши глибше у стосунки з Джені, головний герой швидко дізнався, що вона вимоглива, фізично сильна, витривала людина, просто супервумен, а не дівчина. Коли вона стала вже занадто нав’язливою, чоловік вирішив з нею розійтись. Але зробити це складніше, ніж здається. Надприродні здібності стають небезпечною зброєю ображеної жінки. Дізнавшись про те, що Метт вже зустрічається з іншою – колегою по роботі – героїня робить усе можливе, щоб їх розлучити. Але найбільше задоволення вона отримує від того, що перетворює життя колишнього на пекло… ©Kino4ua Моя супер-колишня 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?