Kino4ua.com
R

Беккі

Рік:
Ор. назва:
Becky
Країна:
США
Режисер:
Джонатан Мілотт, Кері Мерніон
Тривалість:
01:33:27
Переклад:
Українська мова В одне рило | Одноголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - AlphaProject
Беккі – 14-річна дівчинка, яка вперше вжитті зіткнулась з горем. Її мама померла, і вона важко переживає цю втрату. Але в неї ще є батько, який намагається допомогти доньці пережити важкий період. Він пропонує відпочити разом у гарному будиночку на березі озера, і дівчинка погоджується. Та він не попереджає її, що там буде ще й його нова обраниця. Зустрічатись з цією жінкою, а тим більше проводити з нею стільки часу Беккі не хоче. Вона просто ховається у свої схованці і сидить там, не показуючись дорослим на очі. І у той момент, коли в будинок увірвались бандити, вона теж була у своїй «нірці». Виявилось, що непроханими гостями є в’язні-втікачі, яким потрібно тимчасово заховатись. Вони тримають у заручниках героїв, але Беккі поки що на свободі. У неї є ключ, який потрібен злочинцям, та віддавати його вона не збирається. Її так просто не зламати. ©Kino4ua Беккі 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. нінель
    10 січня 2021 15:23
    + 0 -
    Перестаньте ганьбить мову татарськими матами