Kino4ua.com
R

Патріот

Рік:
Ор. назва:
Sarfarosh
Країна:
Індія
Режисер:
Джон Метью Маттан
Тривалість:
02:46:30
Переклад:
Українська мова КіТ | Двоголосий закадровий
Патріот – це людина, яка любить свою рідну країну, захищає її інтереси, боронить її від ворогів. Але патріотом можна бути і для своєї родини, як головний герой фільму. Аджай дуже любить своїх рідних, і трагедія, свідком якої він став, серйозно на нього вплинула. Через негідників, які торгують наркотиками і зброєю, загинув його брат, а батько залишився калікою. Пробачити це злочинцям Аджай не в силах. Він у такому гніві, що ладен перестріляти їх негайно. Але зробити це поки неможливо. Ледве переживши цю трагедію, головний герой вирішує спрямувати свою енергію у правильне русло. Наприклад, почати боротись з тероризмом. Так він буде захищати вже не тільки своїх близьких, а й інших простих людей, які навіть не підозрюють, що небезпека зовсім поруч. А як же план помсти убивцям брата? Чи буде Аджай намагатись їм все ж помститись? ©Kino4ua Патріот 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?