Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Пропозиція

Рік:
Ор. назва:
The Proposition
Країна:
Австралія, Великобританія
Режисер:
Джон Хілкоат
Тривалість:
01:44:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Пропозиція, яку озвучить один з центральних персонажів іншому, буде такою, що відмовитись від неї майже неможливо. Події відбуваються на території Австралії у 1880-му році. Жителі маленького провінційного містечка налякані і живуть з постійним відчуттям тривоги. А все через одного чоловіка. Звати його Артур Бернс, він живе осторонь у своїй «печері», а до людей виходить тільки для того, щоб задовольнити свої потреби – у грошах і владі. Він злочинець, який грабує, ґвалтує, вбиває. Представникам правопорядку не вдається його упіймати, але капітан Стенлі вирішує піти іншим шляхом. Місцевий правоохоронець бере у заручники братів Артура. Він пропонує Чарльзу, середньому з братів, самостійно знайти Артура і знищити його. Якщо він погодиться і йому вдасться це зробити, то Стенлі випустить із в’язниці наймолодшого з братів. ©Kino4ua Пропозиція 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?