Kino4ua.com
R

Гленгаррі Глен Росс

Рік:
Ор. назва:
Glengarry Glen Ross
Країна:
США
Режисер:
Джеймс Фоулі
Тривалість:
01:40:15
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Ґленґаррі Ґлен Росс – драматична історія, яка розповідає про конкурентну боротьбу, яка починається у звичайному офісі, де працюють досвідчені спеціалісти. Вони спілкуються з людьми, які бажають купити землю, і кожен такий клієнт для співробітників фірми просто на вагу золота. Нові пропозиції з’являються постійно, але братись за них можуть не всі, а лише обрані – ті, кого називають кращими з кращих. Боротьба за це звання і за клієнтів лише посилюється з кожним днем. Але ситуація стає ще більш напруженою і важкою, коли до офісу заходять невідомі люди і цуплять дуже важливі документи. Розслідування починається одразу ж, але під підозрою опиняються всі. У кожного присутнього були свої причини для такої крадіжки. І кожен ладен пробігтися по чужим головам, щоб тільки самому стати лідером. Але хто ж таки той нахабний злодій? ©Kino4ua Гленгаррі Глен Росс 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?