Kino4ua.com
R

Бійка в блоці 99

Рік:
Ор. назва:
Brawl in Cell Block 99
Країна:
США
Режисер:
Стівен Крейг Захлер
Тривалість:
02:12:40
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Бійка в блоці 99 може початись у будь-який момент, але про це трохи згодом. Починається історія з того, що колишній боксер, який вийшов у тираж і почав працювати автомеханіком, вирішив знайти додатковий підробіток. Нічого кращого, ніж торгівля наркотиками він не знайшов. У цій роботі приваблювали лише гроші. Великі гроші. Чомусь Бредлі був упевнений, що удача буде завжди на його боці, а це значить, що на гарячому його не спіймають. Але за таку самовпевненість він і поплатився. Поліція його схопила, а суд відправив за ґрати на сім років. Вже у в’язниці він дізнався, що невдовзі стане татом. Вони з дружиною давно мріяли про дівчинку, і вона у них з’явиться. Під впливом радісних емоцій герой вирішує почати нове життя і не ризикувати більше собою. Але думати – одна справа, а втілити задумане у життя – інша. Одного разу до нього приходить незнайомець і починає шантажувати, змушуючи погодитись вбити людину, яка сидить у блоці 99… ©Kino4ua Бійка в блоці 99 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?