Kino4ua.com
PG-13

Тенет

Рік:
Ор. назва:
Tenet
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Крістофер Нолан
Тривалість:
02:30:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Синема УС
Тенет – новий фантастичний бойовик Крістофера Нолана, у центрі сюжету якого знаходиться чоловік, якому доведеться боротись не лише за власне життя, а й за виживання світу. Починаються події у оперному театрі Києва, де йде концерт. Під час заходу відбувається спецоперація, але в процесі головний герой втрачає контроль над ситуацією. Він переживає поразку, можливо, найсерйознішу у своєму житті, але вона ж стає для нього кроком на нову сходинку. Йому пропонують стати агентом однієї секретної організації і захищати людство від різних небезпек. Але найголовніша задача героя – врятувати світ від загибелі. І зробити це можливо лише з допомогою новітньої технології, яка називається інверсія часу. У майбутньому, яке вже існує, її активно використовують. Головний герой розгублений, адже ніяк не очікував отримати таку пропозицію і взяти на себе відповідальність за все людство. Але йому починають зустрічатись люди, які пояснюють, що потрібно робити далі… ©Kino4ua Тенет 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Наталія
    Наталія
    27 грудня 2020 20:15
    + -3 -
    дурня, а не фільм. Ні про що
  2. Віталій
    Віталій
    18 грудня 2020 16:42
    + +2 -
    Класний фільм! Темпоральна фуга в дії. Бути батьком свого батька, тобто своїм дідом та онуком одночасно!! О це сила! 
  3. Віктор
    9 грудня 2020 03:56
    + -6 -
    Повна хрінь, але тим кому по 10-12 років, може сподобатись...
  4. Югий
    Югий
    28 листопада 2020 22:53
    + -3 -
    Коло прямо крапка прямо коло