Kino4ua.com
R

Джефф, який живе вдома

Рік:
Ор. назва:
Jeff, Who Lives at Home
Країна:
США
Режисер:
Марк Дюпласс, Джей Дюпласс
Тривалість:
01:23:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Джеф, який живе вдома, вже давно нікуди не ходив. Йому 30 років, але до цього часу він так нічого у житті і не досягнув. Чоловік живе у будинку матері і геть не хоче виходити «у люди». Йому взагалі не хочеться нічого робити, окрім як передивлятись улюблений фільм «Знаки», а потім вишукувати такі знаки долі у власному житті. У нього є брат, якого звати Пет. Він повна протилежність головного героя за всіма параметрами. Цей чоловік упевнений у собі, любить керувати і відчувати себе лідером. І лише з дружиною йому не пощастило. Він вважає, що одружився невдало, але тепер що ж вдієш. Джеф збирався і далі сидіти у своїй домашній в’язниці, але мати дала йому важливе доручення, заради виконання якого він наважився вийти на вулицю вперше за довгий час. Для нього стало відкриттям, що Всесвіт здатен відповідати на всі його приховані думки… ©Kino4ua Джефф, який живе вдома 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?