Kino4ua.com
R

Шалене розлучення

Рік:
Ор. назва:
Papa ou maman
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Мартін Бурбулон
Тривалість:
01:24:30
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Шалене розлучення перетворить життя головних героїв на справжнє пекло. Зараз навіть важко згадати той час, коли Флоранс і Вінсент були шалено один в одного закохані і щасливі разом. Це було так давно, і тоді вони були зовсім іншими людьми – молодими, наївними, без дітей. Звісно ж, трійко діточок, яких вони тепер виховують, були бажаними і народжувались у любові, але від тієї самої любові, схоже, не лишилось нічого, окрім хіба що світлих спогадів. Герої і самі не розуміють, як дійшло до того, що їм стало важко разом. Здавалося б – гарний дім, успішні кар’єри у обох, прекрасні діти… Що ще потрібно для щасливого життя. Мабуть, бути окремо один від одного. Але війни все одно не уникнути. Тільки точитись у них вона буде не за те, щоб отримати опіку над дітьми, як у всіх нормальних батьків, а за те, щоб її НЕ отримувати. Цікаво, чим завершиться це шаленство? ©Kino4ua Шалене розлучення 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?