Kino4ua.com
R

Ударна група

Рік:
Ор. назва:
The Kill Team
Країна:
Іспанія, США
Режисер:
Ден Краусс
Тривалість:
01:27:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Ударна група – драма, заснована на реальних подіях. У центрі сюжету знаходиться американський солдат Ендрю Бріггман, який в 2009-му році був відправлений до Афганістану. Там він познайомився з іншими новобранцями і сержантом Діксом, який став на чолі колективу. Те, що довелось головному герою побачити, змінило його ставлення до армії у гірший бік. Він став свідком безпідставної жорстокості з боку своїх же товаришів по службі у ставленні до звичайних громадян, мирних жителів. Солдати просто вбивали людей, хоча реальних причин для цього не було. Розуміючи, що коїться щось геть неправильне, Ендрю почав думати, що варто про це повідомити вищому керівництву, яке зможе вплинути на ситуацію. Але одразу ж виникає проблема – Бріггман розуміє, що тоді може і сам стати новою жертвою своєї команди. Перед ним виникає складна моральна дилема. ©Kino4ua Ударна група 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?