Kino4ua.com
R

Квін та Слім

Рік:
Ор. назва:
Queen & Slim
Країна:
США, Канада
Режисер:
Меліна Матсукас
Тривалість:
02:12:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительский (многоголосый закадровый) AlphaProject
Квін та Слім – молоді люди, які познайомились через інтернет і вирішили влаштувати побачення. Темношкірі хлопець та дівчина зустрілись у кафе. Між ними зав’язалась цікава розмова, яка приносила задоволення обом. Після вечері вони сіли у машину і поїхали, продовжуючи щось обговорювати. Серед дороги їх зупинив патрульний. Він хотів щось перевірити, навіть змусив хлопця вийти з машини. А далі події почали розвиватись так швидко і несподівано, що герої не встигли і самі нічого зрозуміти. Але трагедія сталась – головний герой випадково застрелив патрульного, коли між ними почався конфлікт. Він просто вихопив у поліцейського пістолет і вистрілив… Тепер у парочки серйозні проблеми. За убивство хлопець може отримати серйозне покарання, але він точно не хоче потрапляти до в’язниці. Отже, треба тікати. Героїв очікує небезпечна подорож… ©Kino4ua Квін та Слім 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?