Kino4ua.com
PG-13

Виховання почуттів

Рік:
Ор. назва:
An Education
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Лоне Шерфіг
Тривалість:
01:40:28
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Виховання почуттів для Дженні, головної героїні цієї мелодраматичної історії, починається з моменту знайомства з елегантним чоловіком на ймення Девід. Вона була звичайною провінційною дівчиною, яка жила у тихому, спокійному місті. Особливих перспектив для розвитку і особистого зростання там не було, тому героїня мріяла виїхати і вступити до Оксфорду. Це була її мета, заради досягнення якої вона була ладна серйозно постаратись. Але все змінилось, кола вона зустріла Девіда. Він удвічі старший за неї, але виглядає доглянуто і доволі молодо. А ще він їздить на спортивній машині, стильно одягається, розуміється у музиці, мистецтві, відвідує закриті клуби, аукціони та інші заходи, тобто живе цікавим, насиченим життям. Він викликає у Дженні глибоку зацікавленість, а про Оксфорд вона просто забуває. Тепер у неї інша мета. ©Kino4ua Виховання почуттів 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?