Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Непристойна пропозиція

Рік:
Ор. назва:
Indecent Proposal
Країна:
США
Режисер:
Едріан Лайн
Тривалість:
01:57:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Непристойна пропозиція, отримана молодою подружньою парою, змусить героїв серйозно замислитись. Даян і Девід вирішили поїхати у Лас-Вегас, щоб пограти у казино в рулетку. Їм просто дуже потрібні гроші, а заробити таку суму за короткий час не вдасться. Можливо, фортуна їм посміхнеться. На це вони сподівались, але сталось інакше. Замість того, щоб виграти хоч щось, парочка програла усі гроші, які були з собою. Настрій був зіпсований, а проблем стало ще більше. І в цей момент з’явився один мільярдер, якому дуже сподобалась Даян. Він запропонував мільйон доларів за те, щоб провести з нею лише одну ніч. Пропозиція звучала одночасно дико і привабливо. Погодившись, герої можуть миттєво вирішити усі свої фінансові проблеми, але як це вплине на їх подальші стосунки? Тут треба гарно подумати, перш ніж давати згоду або відмовлятись… ©Kino4ua Непристойна пропозиція 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?