Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Загін спеціального призначення

Рік:
Ор. назва:
Forces spéciales
Країна:
Франція
Режисер:
Стефан Рібожа
Тривалість:
01:44:50
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Загін особливого призначення отримує нове завдання, коли у біду потрапляє молода французька журналістка. Дівчина знаходилась а Афганстані, коли її викрали таліби. Вона потрібна їм, щоб натиснути на владу, але французький уряд, почувши вимоги злочинців, відмовився їх виконувати. Це означало, що життя нещасної ніхто не збирався рятувати. Так це виглядало зі сторони. Рятівники з’явились лише тоді, коли таліби розмістили в мережі жорстоке відео зі зворотнім відліком часу до моменту страти журналістки. На нього зреагували представники елітного французького підрозділу спецназу. Вони взяли на себе відповідальність за порятунок дівчини. Але замало буде просто відбити її у терористів, потрібно ще й встигнути вивезти героїню у безпечне місце. Шлях буде важким для всіх, більше схожим на хресну дорогу, аніж на поїздку додому. ©Kino4ua Загін спеціального призначення 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?