Kino4ua.com
R

Остання крапля

Рік:
Ор. назва:
On the Rocks
Країна:
США
Режисер:
Софія Коппола
Тривалість:
01:36:10
Переклад:
Українська мова В одне рило | Одноголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Остання крапля – комедійна драма з Біллом Мюрреєм у головній чоловічій ролі. Він грає літнього батька головної героїні. Лаура давно стала дружиною коханого Діна, і з того часу вважає себе найщасливішою жінкою у світі. Вона б і далі так думала, якби не затримки чоловіка на роботі. Можливо, ніяких підозр у неї б і не виникло, якби вона не знала, що в його офісі з’явилась новенька співробітниця. Тепер Лауру турбують різні думки, які їй геть не подобаються, але і позбавитись від них не вдається. І одного разу вона вирішує звернутись за допомогою до свого батька – харизматичного, енергійного, імпульсивного чоловіка. Фелікс пропонує дочці…простежити за коханим. А далі герої відправляються у нічну подорож по Нью-Йорку. Несподівано вони роблять висновок, що в основі цього дійства лежать насправді їх власні стосунки – батька і дитини. ©Kino4ua Остання крапля 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?