Kino4ua.com
PG-13

Зевсова кров / Кров Зевса (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Blood of Zeus
Країна:
США
Режисер:
Чарлі Парлапанідес
Тривалість:
00:27:45
Переклад:
Українська мова FanVoxUA | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - LostFilm, Octopus
Людство виявляється між двох вогнів. Люди переживають через майбутнє Землі, так як вищі сили влаштували справжню бійню один з одним, зовсім забувши про те, що є хтось ще, хто трохи менше і менш сильний, але так само потребує життя. Головні дійові персонажі цього серіалу - представники Олімпу, які воюють з Титанами. Кожен намагається знищити свого ворога, проте найбільше від цього протистояння страждають саме люди. Серед останніх знаходиться герой Херон, який сподівається, що зможе здолати і перших і других. Чинний персонаж - це надія на виживання для всього людства. ©Kino4ua Зевсова кров / Кров Зевса (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Пан Євген
    Пан Євген
    6 листопада 2020 12:59
    + +2 -
    Нормас так. Чекаю продовження. Хоча я думав стилістика буде як в Аватарі, а тут аж занадто японська)