Kino4ua.com
PG-13

Нові мутанти

Рік:
Ор. назва:
The New Mutants
Країна:
США
Режисер:
Джош Бун
Тривалість:
01:34:24
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Колобок
Нові мутанти – фантастична історія про підлітків, які відрізняються від однолітків, але не за зовнішніми параметрами, а за своїми здібностями і вміннями. Їх п’ятеро, і всі вони знаходяться у закритій клініці. Там юних героїв утримують фактично силою, бо ж ніхто з них за своїм бажанням не вибирав сидіти у чотирьох стінах лікарні і терпіти безкінечні досліди і експерименти. А причина такого «ув’язнення» у тому, що ці хлопці і дівчата наділені унікальною силою. І у кожного з них вона своя. Ільяна, дівчина за Росії, здатна телепортуватися. Рене із Шотландії може перетворитись на вовка у будь-який момент. Американець Сем літає, а Роберто, який приїхав з Бразилії, керує енергією сонця. Створювати ілюзії вміє Даніела. Але через те, що підлітки ще не навчились правильно користуватись своїми уміннями, вони становлять певну небезпеку… ©Kino4ua Нові мутанти 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?