Kino4ua.com
480p
R

Пси

Рік:
Ор. назва:
The Dogs / Psy
Країна:
Польща
Режисер:
Владислав Пасіковскій
Тривалість:
01:44:10
Переклад:
Українська мова Субтитри
Пси – польська кримінальна драма, у центрі сюжету якої знаходиться Франц Маурер. У минулому чоловік був офіцером служби безпеки, але тепер він військовий у відставці, якому потрібно звикати до нової реальності. У країні відбуваються серйозні зміни. До влади прийшли нові люди, а головний герой і його колеги, вони ж близькі друзі, знайшли роботу у поліції. Але виявилось, що тут служба ще важча і ще небезпечніша, аніж була раніше. Виконуючи перше завдання, Франц зіштовхнувся з суворою реальністю поліцейських буднів – його колеги загинули, намагаючись затримати групу наркоторговців. А далі сталось ще декілька ситуацій, коли обставини склались проти Мауера. Все виглядало так, ніби він справді винний у тому, що відбулось, хоча насправді це зовсім не так. Невдачі просто переслідують чоловіка, але це не випадковість, адже існує конкретна людина, яка цьому сприяє – його друг Оло… ©Kino4ua Пси 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?