Kino4ua.com
R

Пси 2: Остання кров

Рік:
Ор. назва:
Psy 2: Ostatnia krew
Країна:
Польща
Режисер:
Владислав Пасіковскій
Тривалість:
01:40:45
Переклад:
Українська мова Субтитри
Пси 2: Остання кров – гостросюжетна історія про те, як багаторічна дружба може зруйнуватись, коли люди опиняться у складній і небезпечній ситуації. Події розгортаються на території колишньої Югославії, де йде війна і гинуть люди. Центральними персонажами фільму стали друзі, яким необхідно дістати 21 мільйон доларів, щоб на ці гроші можна було купити зброю для Сараєво. Для цього їм доведеться поїхати у Тірасполь. Один з них нещодавно вийшов з в’язниці, інший не уявляє вже свого життя без зброї у руках і бойових дій, оскільки вже звик на війні жити, а третій просто приєднався за компанію, очевидно не усвідомлюючи, у яку халепу може вляпатись. Є ще і керівник над ними – колишній радянський полковник Савчук. Зовсім скоро друзі опиняться у такій ситуації, де заради виживання доведеться зраджувати тих, кому клявся у вірності… ©Kino4ua Пси 2: Остання кров 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?