Kino4ua.com
R

Пси 3: В ім'я принципів

Рік:
Ор. назва:
Psy 3: W imie zasad
Країна:
Польща
Режисер:
Владислав Пасіковскій
Тривалість:
02:06:50
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - AlphaProject
Пси 3: В ім'я принципів – продовження кримінальної драми про колишнього агента служби безпеки і поліцейскього Франца Маурера. Чоловік отримав покарання у вигляді ув’язнення на 25 років без права на дострокове звільнення. А все через звинувачення у вбивстві. Оскільки ніяких інших варіантів не було, він змушений був відсидіти весь строк. На свободу головний герой вийшов уже зрілою людиною. І яким же було його здивування, коли він зрозумів, що світ навколо змінився кардинально. Реальність, у якій він опинився, радикально відрізнялась від тієї, яку він ще пам’ятав. Старі правила, які були для нього звичними, більше не діють. Йому теж доведеться змінюватись, пристосовуючись до нового життя. Але тут виникає питання, у бік яких змін рухатись – стати порядним громадянином чи влитись у кримінальний світ, де стане у пригоді його досвід? ©Kino4ua Пси 3: В ім'я принципів 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?