Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Перш, ніж я засну

Рік:
Ор. назва:
Before I Go to Sleep
Країна:
Велика Британія, США, Франція, Швеція
Режисер:
Ровен Жоффе
Тривалість:
01:31:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Перш ніж я засну – детективний трилер, який розповідає неймовірну історію, що сталась з головною героїнею. Жінку звати Крістін Лукас, до 20-річного віку її життя було звичайним, а потім сталась страшна трагедія, яка призвела до втрати пам’яті у героїні. З того часу вона щоранку прокидається з повною упевненістю, що їй усе ще 20, вона юна дівчина і все життя попереду. Але в реальності вона встигла стати вже 40-річною жінкою, у якої навіть є дитина. Але як таке можливо? Героїня кожного дня витрачає багато сил і душевної енергії, щоб згадати хоча б щось зі свого минулого. Та всі ці спроби марні. Звісно, вона звертається до лікарів, але усі спеціалісти, яких вона обійшла, безсилі допомогти. Ніхто взагалі не розуміє, що відбувається з Крістін. А їй так хочеться взяти з собою у наступний день якомога більше спогадів і інформації про себе і своє життя, щоб одного разу скласти докупи цей «пазл»… ©Kino4ua Перш, ніж я засну 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?