Kino4ua.com
R

Легкі гроші

Рік:
Ор. назва:
Good People
Країна:
США, Великобританія, Данія, Швеція
Режисер:
Генрік Рубен Генц
Тривалість:
01:30:40
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Легкі гроші – кримінальна історія, у центрі сюжету якої знаходиться молоде подружжя. Том і Анна – любляча пара, яка живе звичайним життям. Як і у всіх, у них є робота, є кредити, які потрібно вчасно сплачувати, щоб не жити у боргах, і є дім, де вони живуть, створюють своє «гніздечко». З усіма проблемами, які виникають, вони справляються по можливості. Але раптом дещо стається, і це може кардинально змінити ситуацію, яка утворилась у їх житті. Власник їх квартири жив у тому ж будинку, але на поверх нижче. І цей чоловік несподівано помер. Подія трагічна і сумна, але! Герої випадково знайшли у нього сумку, наповнену грошима. Там 370 тисяч доларів – шалена сума для простих людей. Дуже схоже, що про них не знає ніхто, а це означає, що подружжя може взяти їх собі. Тоді за одну мить вирішаться усі їхні фінансові проблеми. Але не все так просто. Гроші належать бандитам, і вони дуже хочуть їх забрати… ©Kino4ua Легкі гроші 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?