Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Листковий пиріг

Рік:
Ор. назва:
Layer Cake
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Меттью Вон
Тривалість:
01:45:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НТН
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Листковий пиріг – кримінальна драма, яка розповідає про чоловіка, відомого під псевдонімом Чотири Ікси. Його справжнього імені не знає, мабуть, ніхто, та це і не потрібно, враховуючи, що він живе у кримінальному світі і займається наркоторгівлею. У цьому бізнесі він давно, але жодного разу правоохоронці не змогли його схопити. Він встиг заробити великі гроші, забезпечивши собі старість, і міг би й далі займатись цією справою, та відчув, що вже надто втомився. Прийшов час виходити з гри. Та зробити це складніше, аніж сказати. Джиммі Прайс, бос головного героя, розуміє його бажання, навіть згоден відпустити, але спершу просить виконати останнє завдання. Відмовити чоловік не може, тому змушений погодитись. Йому необхідно знайти дочку одного з кримінальних авторитетів, яка стала наркоманкою, а потім укласти угоду на продаж величезної партії екстазі з ненависним наркодилером Герцогом… ©Kino4ua Листковий пиріг 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?