Kino4ua.com
PG-13

Фабрика мрій

Рік:
Ор. назва:
Traumfabrik
Країна:
Німеччина
Режисер:
Мартін Шрейєр
Тривалість:
02:05:10
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Фабрика мрій – напевне саме так можна назвати німецьку кіностудію, де розгортаються подій стрічки. На календарі 1961-й рік. Кіностудія працює на повну потужність, адже тут проходять зйомки багатьох фільмів. Їх випускають один за одним, і припиняти або сповільнювати роботу ніхто не збирається. У центрі сюжету знаходиться молодий чоловік Еміль, який працює кінооператором. Нещодавно він познайомився з прекрасною дівчиною Мілою. Витончена, тендітна танцівниця захопила його думки так, що думати про щось інше він взагалі не може. Його почуття щодня стають міцнішими, але на рішучі кроки він не наважується. Можливо, він би ще довго зволікав, але зовнішні обставини змушують діяти – будується Берлінська стіна. Француженка Міла невдовзі опиниться по інший бік муру і вони з Емілем, можливо, більше ніколи не побачаться… ©Kino4ua Фабрика мрій 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?