Kino4ua.com
PG-13

Трейсери

Рік:
Ор. назва:
Tracers
Країна:
США
Режисер:
Даніель Бенмаур
Тривалість:
01:34:20
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Трейсери – екшн з елементами драми і трилера, який розповідає про хлопця на ймення Кем, у якого в житті надто багато проблем, як для юнака його віку. Він не розлучається зі своїм велобайком, оскільки цей транспортний засіб допомагає йому заробляти гроші, нехай і невеликі. Хлопець працює кур’єром – розвозить щоранку газети. Та думати про роботу у нього немає часу, бо потрібно вирішувати іншу проблему. Герой заборгував велику суму грошей гангстерам, які дуже не люблять чекати. Кем розуміє, що будь-якої мити до нього можуть прийти за цими грошима, і це змушує його жити у напрузі. Але одна випадковість може все змінити. Просто одного разу хлопець падає з велосипеда і опиняється просто біля ніг красуні Ніккі. Так у його життя входять кохання і паркур, бо саме з цим вуличним мистецтвом він знайомиться завдяки дівчині. Він починає активно тренуватись і опановувати трюки. Можливо, колись це врятує йому життя… ©Kino4ua Трейсери 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?