Kino4ua.com
480p
R

Айріс

Рік:
Ор. назва:
Iris
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Річард Айр
Тривалість:
01:31:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ДІМ
Айріс – драматична історія, яка розповідає про життя видатної письменниці Айріс Мердок. Завдяки своїй творчості вона змогла стати видатною особистістю, зробити вагомий вклад у англійську і світову літературу. Глядачам пропонується розповідь про її життя, яка покаже героїню у два періоди часу – в молодості, коли її кар’єра письменниці тільки починалась, і у похилому віці. На початку і в кінці це ніби дві різні людини. Але причина не лише у тому, що з віком усі люди можуть змінюватись, а у хворобі, яка майже повністю знищила особистість Айріс. У старості жінка страждала від хвороби Альцгеймера, яка стрімко руйнувала все і роз’єднувала Айріс з реальністю, з людьми, які навколо і люблять її, з собою. Ніхто і уявити не міг, що талановиту дівчину, у якої було без сумнівів велике майбутнє, спіткає саме така доля у похилому віці… ©Kino4ua Айріс 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?