Kino4ua.com
HD 720p
R

Я - зомбі (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
iZombie
Країна:
США
Режисер:
Майкл Філдс, Джейсон Блум, Ден Етерідж
Тривалість:
00:42:00
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - BaibaKo, KerobTV, NewStudio, TVShows
Після однієї з вечірніх паті на кораблі студентка Олівія Мур, що вчиться на кардіохірурга, вельми енергійна, повна здоров'я і великих перспектив, перетворюється на зомбі. Відтепер Олівія нагадує подружку готів, адже волосся її практично білі, шкіра втратила рум'янець, а навколо очей синці. Щоб залишатися в робочому стані, їй необхідно підкріплюватися людськими мізками, тому Лів і влаштовується до лікаря Рави Чакрабарті в якості стажера. Від кожного з'їденого мозку Лів бере не тільки енергію, але й спогади загиблого. Завдяки Чакрабарті, який про все дізнався, і поліцейському детективові Клайву Бабіно вона сприяє в розкритті злочинів тих, чиїм мозком вона підкріпилася. ©Kino4ua Я - зомбі (1, 2, 3, 4 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
5 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. НЕ МА
    НЕ МА
    27 січня 2021 16:53
    + 0 -
    А ДЕ ПОДИВИТИСЯ 4 СЕЗОН