Kino4ua.com
PG-13

Спалити відьму (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Burn the Witch
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Кавано Тацуро
Тривалість:
00:20:00
Переклад:
Українська мова AniUA | Багатоголосий закадровий
Колись давно, коли магія на Землі існувала, багато злочинів, пов'язані зі смертями людей в Лондоні, виправдовувалися жорстокістю міфічних драконів, які і йдуть на подібні вбивства. Вони завдавали чимало шкоди місцевим жителям, які з разу в раз стикалися з необхідністю шукати цих істот, щоб позбутися від їх смертоносного впливу. Правда, далеко не всім було під силу бачити драконів. "Інші" ж були здатні розгледіти в матерії істот, які створюють хаос в місті. Сюжет проекту ламає уявлення глядачів про реальність, представляючи іншу її сторону. Головні дійові особи - люди, які намагаються врятувати паралельний світ від реального впливу. Існує організація, що складається з персонажів, яка займається захистом драконів. Вони вважають, що ці істоти дуже рідкісні і дуже важливі, щоб брати і просто розправлятися з ними. Певні люди, чарівники і відьми, здатні зв'язуватися з міфічними істотами, які піклуються про них і спілкуються, щоб запобігти криваві вбивства в Лондоні. Одного разу відбувається те, до чого найменше були готові персонажі: в контакт з драконом вступає звичайна людина! ©Kino4ua Спалити відьму (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?