Kino4ua.com
R

Право на вбивство

Рік:
Ор. назва:
Righteous Kill
Країна:
США
Режисер:
Джон Евнет
Тривалість:
01:41:30
Переклад:
Українська мова 1+1 | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Право на убивство має той, хто прагне справедливості. Саме так вважає невловимий месник, який карає смертю тих, хто за певних причин не отримав справедливого покарання у залі суду. Злочинець, який вбиває інших злочинців – це цікаво. І займатись цією справою будуть кращі поліцейські Нью-Йорка. Вони вже досягли солідного віку, і вже збираються йти на пенсію, але повинні розібратись у справі, яку відкрито було вже давно. Перший злочин убивця скоїв ще кілька років назад. Тоді він біля трупа залишив записку, в якій був написаний невеликий вірш з поясненням причин, по яким жертва заслуговувала такої смерті. А коли подібних убивств стало багато, детективи зрозуміли, що мають справу з серійним убивцею. Якщо їм удасться знайти його, головні герої зможуть піти на заслужений відпочинок зі спокійною душею. Та не так просто буде упіймати злочинця. ©Kino4ua Право на вбивство 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?