Kino4ua.com
PG-13

Пошук

Рік:
Ор. назва:
Searching
Країна:
Росія, США
Режисер:
Аніш Чаганті
Тривалість:
01:42:50
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный - Лицензия
Пошук – історія про батька, який намагається знайти свою доньку і дізнається, що у неї було багато таємниць, про які він навіть не здогадувався. Девід Кім – чоловік середнього віку, але сучасна людина. Він виховує 16-річну доньку в атмосфері любові і довіри. Чоловік упевнений, що їй нічого приховувати від нього, адже він давно дав зрозуміти, що довіряє їй повністю. Його справді цікавлять її справи, особисте життя, він завжди готовий слухати розповіді про друзів і залицяльників…Він дав дівчині повну свободу і був упевнений, що це правильно. Та одного разу вона не повернулась додому вчасно. На зв'язок вона не виходила, а опитування друзів і знайомих нічого не дало – доньки не було ніде. Наляканий батько звернувся у поліцію, але й там йому не змогли допомогти. Розуміючи, що сподіватись більше немає на кого, чоловік вирішив провести власне розслідування. Пошук відкриє йому темні секрети доньки. ©Kino4ua Пошук 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?