Kino4ua.com
PG-13

Кращі вороги

Рік:
Ор. назва:
The Best of Enemies
Країна:
США
Режисер:
Робін Бісселл
Тривалість:
02:13:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDRezka Studio
Кращі вороги – саме так можна сказати про головних героїв, які були по різні боки «барикад», але любов до рідних дітей змусила їх об’єднатись. У центрі сюжету знаходиться темношкіра жінка на ймення Енн. Вона правозахисник і переконана, що права людини порушувати не має права ніхто у цьому світі. І колір шкіри значення не має – кожен заслуговує на повагу і захист. Вона людина з твердими принципами і міцним характером, а також професіонал своєї справи, що було доведено неодноразово. Та одного разу на її життєвому шляху зустрічається людина, спілкування з якою змушує жінку переглянути власні погляди на деякі питання. Вони були давніми ворогами, бо вона чорна, а він – представник расистської організації. Але їхні діти вчаться у одній школі, а самі вони входять до шкільного комітету з питань расового розподілу у навчальному закладі. Оскільки кожен з них бажає своїй дитині кращого майбутнього, це стає об’єднуючим фактором. ©Kino4ua Кращі вороги 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?