Kino4ua.com
PG

Відьми

Рік:
Ор. назва:
The Witches
Країна:
США
Режисер:
Роберт Земекіс
Тривалість:
01:44:30
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Як виявилося, відьми завжди жили серед людей - вони брали вигляд звичайних жінок, які щодня поспішають на роботу, ходять за покупками і мило спілкуються з сусідами. Але у них є відмітна ознака, який видає їх страшну сутність: як тільки поруч з ними виявляється дитина, вони стають не в змозі стримувати ненависть і огиду. Відьми мріють перетворити всіх дітей в мишей, тому постійно розробляють зловісні плани і будують підступи. Якщо десь пропав малюк, батькам варто замислитися над тим, що тут не обійшлося без чаклунської сили. Це довелося випробувати на своєму досвіді і 7-річному хлопчику, який одного разу дізнався про їхнє існування. Тепер йому доведеться протистояти могутньому чаклунству, тому що недавно він зіткнувся з Найбільшою Вищою Відьмою. ©Kino4ua Відьми 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Лоліта, Морія та Анастасія
    Лоліта, Морія та Анастасія
    27 грудня 2022 22:22
    + 0 -
    Крінжовий крінж, просто померти від крінжі та не встати