Kino4ua.com
R

300 спартанців

Рік:
Ор. назва:
300
Країна:
США, Канада, Болгарія, Австралія
Режисер:
Зак Снайдер
Тривалість:
01:56:33
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Легенда «300 спартанців» зародилася за часів масових воєн між Грецією і Персією. Перські воїни були жорстокі, і по-варварськи завойовували все більше земель. Греції раз у раз доводилося постійно відстоювати свої міста і землі.

Одного разу король Персії кинув величезний натовп своїх кращих воїнів на землю Греції. Здавалося б це кінець. Але не дарма славилися своєю мужністю і військовою майстерністю воїни Спарти. Кращі з кращих зібралися 300 спартанців щоб зупинити наступ в стратегічному місці, у вузькій ущелині. Завдяки цій легендарній битві, був переламаний хід всієї війни. ©Kino4ua 300 спартанців 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?