Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ілюзіоніст

Рік:
Ор. назва:
The Illusionist
Країна:
США, Чехія
Режисер:
Ніл Бергер
Тривалість:
01:48:57
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
У сім'ї вправного червонодеревника росте хлопчик, який зовсім не збирається успадкувати справу свого батька, незважаючи на те, що той дуже успішний, а його вироби високо цінуються навіть при дворі. Хлопчину набагато більше приваблюють фокуси, ілюзії, які він розучує і придумує сам, демонструючи приятелям і своїй маленькій подружці Софі - майбутньої герцогині фон Тєшин. Дитяча дружба переростає в палкі почуття, які не можуть вщухнути навіть під впливом аргументів батьків про соціальну нерівність. Софі стає нареченою кронпринца Леопольда, а молодий Амбамовіц, взявши собі сценічний псевдонім Айзенхайм, встигає прославитися у ролі ілюзіоніста. Після довгої розлуки вони зустрічаються на уявленні, куди Софі приходить в супроводі нареченого. Фокусник більше не має наміру втрачати кохану і твердо впевнений в тому, що зможе її повернути. З дівчиною відбувається ланцюг загадкових подій, пояснити які не може ніхто. І лише Айзенхайм, підступні плани якого починають здійснюватися, знає все і не сумнівається в успіху - він готує свій головний трюк, після якого повинен зникнути разом з коханою Софі. Але інспектор поліції Вальтер Уль не дрімає, він пильно стежить за кожним кроком героя і готовий в будь-який момент втрутитися в хід подій, щоб викрити Айзенхайма. ©Kino4ua Ілюзіоніст 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?