Kino4ua.com
R

Старим тут не місце

Рік:
Ор. назва:
No Country for Old Men
Країна:
США, Мексика
Режисер:
Ітан Коен, Джоел Коен
Тривалість:
02:02:10
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Дія цього драматичного фільму розгортається в Техасі 80-х років. В цей час зросла кількість злочинів, а самі злочини стали набагато жорсткіше і безпощадно. Головний герой - гордий працьовитий чоловік Мосс, люблячий полює на антилоп. Одного разу він виявляє в пустелі кілька трупів, вантажівку з величезною партією героїну і велику суму грошей.

Так само в цьому місці він знаходить тяжко пораненого мексиканця, який благає про склянку води. Роботяга не звертає на нього уваги і бере портфель з мільйонами і їде додому. Вночі чоловік довго не може заснути, його гризе сумління. Взявши каністру з водою, він їде на те місце, але поранений мексиканець вже мертвий. Мосса помічають мексиканські мафіозі, які теж були в цей час там. Вони починають полювання на роботягу, щоб відняти чемоданчик з грошима. Після цього в його житті починається низка небезпечних пригод. ©Kino4ua Старим тут не місце 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?