Kino4ua.com
R

Рукопис, знайдений в Сарагосі

Рік:
Ор. назва:
Rekopis znaleziony w Saragossie
Країна:
Польща
Режисер:
Войцех Хас
Тривалість:
03:02:45
Переклад:
Українська мова EnterFilm | Багатоголосий закадровий
Рукопис, знайдений в Сарагосі – польська драма з елементами фентезі і комедії. Починається розповідь у часи, коли війська Наполеона здійснювали осаду Сарагоси. Одного дня сталось так, що два солдата з ворогуючих армій випадково зіткнулись на території одного будинку. Мабуть, вони повинні були б почати бій, але одна подія змусила їх забути про ворожнечу і все на світі взагалі. Вони знайшли у будинку старовинний рукопис. Почавши його читати, чоловіки вже не могли зупинитись. Вони повністю занурились у оповідь, яка була там записана. А йшлося у ній про пригоди Альфонсо Вордена – гвардійського капітана, з яким стались дуже дивні і загадкові події. Він потрапив у містичний полон двох чарівних дам, з якими просто неможливо розпрощатись. А після романтичних зустрічей з ними чоловік приходить до тями на горі з черепів, а над собою бачить двох повішених… ©Kino4ua Рукопис, знайдений в Сарагосі 1964 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?