Kino4ua.com
R

Віваріум

Рік:
Ор. назва:
Vivarium
Країна:
Ірландія, Бельгія, Данія, Канада
Режисер:
Лоркан Фіннеган
Тривалість:
01:37:48
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - BadBajo
Віваріум – фантастична детективна історія, головними героями якої стали закохані Том і Джемма. Молоді люди дуже хочуть створити сім’ю і жити у гарному будиночку, де буде затишно і спокійно. Звісно, це має бути їхнє власне житло, тому вони шукають варіант, який їм сподобається, щоб його купити. Та без допомоги агента з нерухомості тут не обійтись. От тільки чоловік, який їм зустрівся, з самого початку виглядав дещо дивакувато. Пара розглядала варіант житла у новому районі, де збудовані зелені будиночки. Саме туди агент їх і привів, щоб показати будинок під номером 9. Але, оглянувши його, Том і Джемма залишились розчарованими. Вони сіли в авто і поїхали звідти. Точніше сказати, вони думали, що поїхали, адже невдовзі стало зрозуміло, що вони у пастці. Це такий дивний лабіринт, який постійно приводить їх до того будинку №9. І коли у них вже закінчується пальне, вони вирішують таки зайти у дім… ©Kino4ua Віваріум 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Вова
    Вова
    30 жовтня 2021 01:57
    + +1 -
    занудна маячня без логічного завершення