Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Гонитва

Рік:
Ор. назва:
The Chase
Країна:
США
Режисер:
Адам Рифкін
Тривалість:
01:28:11
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Ця історія уособлює собою висловлювання «хто правий, той і сильніше». Несправедливо звинувачений і засуджений до тривалого тюремного терміну Джексон Хеммонд намагається втекти на викраденому автомобілі. По дорозі йому доводиться взяти в заручниці одну молоду особу, яка виявляється дочкою впливової і багатої людини. Разом з новою супутницею Хеммонд направляється в сторону мексиканського кордону. За його машиною влаштовується погоня, в якій беруть участь не тільки служителі закону, але і репортери. Тим часом заручниця переймається симпатією до свого викрадача. Вона бачить в Джексоні хорошу людину, яка сама стала заручником невдалого збігу обставин. Дівчина вже не хоче, щоб її рятували, вона підтримує ідею Хеммонда про втечу в Мексику. Поступово поліції стає все більше, і майже всі дороги виявляються перекритими ... Чи вдасться незвичайній парочці втікачів сховатися від переслідувачів? ©Kino4ua Гонитва 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?